Om

Järlesjö & Niska – organisationsutveckling AB är en start-up med kontor i Skellefteå och huvudfokus på Norr- och Västerbotten men verkar över hela landet på uppdrag. Företaget ägs av Ina Järlesjö, Håkan Niska och mig, Helene Lindberg Järlesjö som driver företaget.

Jag är utbildare, föreläsare och ledarskapsutvecklare med särskilt stort intresse för kommunikation och hållbarhet – både för individen, gruppen och organisationen. Till vardags leder jag två skolenheter med drygt 900 elever och nästan 150 personal som huvudansvarig rektor. Det kombinerar jag med såväl mitt uppdrag som VD och organisationskonsult som adjungerad adjunkt och undervisa vid rektorsprogrammet vid ett av universiteten. Jag har fil. mag. i ledarskap inom företagsekonomi, är legitimerad gymnasielärare och utbildad rektor och 20 års erfarenhet av ledarskap, chefskap och utbildning.

Mina tjänster är inspirerade av forskning men förpackade i ett mer lättsamt format där vi blandar teori och praktik. Självklart med utgångspunkt i dig och dina personliga förutsättningar. Jag jobbar med individer såväl som mindre eller större grupper.

Maila mig direkt: helene@jarlesjoniska.se