Om oss

Fantastiskt roligt
på jobbet!

Genom att inspirera, stötta, utbilda och utmana kan vi bidra till att era förutsättningar blir bättre inom kommunikation, ledarskap och hållbarhet. Både på individ-, grupp och organisationsnivå. På så sätt kan vi tillsammans skapa en positiv spiral som bidrar till att ni kan skapa ett större värde i den bransch som ni verkar inom under lång tid framöver.

God kommunikation som bygger på tydliga spelregler, ett personligt och reflekterande ledarskap och en hållbar arbetssituation som bygger på trygghet, trivsel och glädje gör att vi vill samarbeta och skapa värde för arbetsgivaren, oss själva och varandra. Vinn-vinn för alla helt enkelt.


Om företaget

Järlesjö & Niska – organisationsutveckling AB är en start-up med kontor i Skellefteå och huvudfokus på Norr- och Västerbotten men verkar över hela landet på uppdrag. Företaget ägs av Ina Järlesjö, Håkan Niska och mig, Helene Lindberg Järlesjö som driver företaget.

Jag är utbildare, föreläsare och ledarskapsutvecklare med särskilt stort intresse för kommunikation och hållbarhet – både för individen, gruppen och organisationen.

Jag har fil. mag. i ledarskap inom företagsekonomi, är legitimerad gymnasielärare och utbildad rektor och 20 års erfarenhet av ledarskap, chefskap och utbildning. Vid sidan av mitt uppdrag som VD och organisationskonsult arbetar jag som adjungerad adjunkt och undervisa vid rektorsprogrammet vid ett av universiteten.

Mina tjänster är inspirerade av forskning men förpackade i ett mer lättsamt format där vi blandar teori och praktik. Självklart med utgångspunkt i dig och dina personliga förutsättningar. Jag jobbar framför allt med grupper eftersom jag ser stort värde i erfarenhetsutbyte och att lära tillsammans.

Maila mig direkt: helene@jarlesjoniska.se